ev arkadaşı
Ev arkadaşı ilanı ekle

İşte kadıköy ev arkadaşı arayanların bıraktığı 807 ilandan sadece birkaç tanesi. Sende kendi ilanını bırak ev arkadaşı arayanlar listesinde ilanın hemen yayınlansın. Türkiyenin en çok güncelenen ev arkadaşı arama portalı.

ev arkadaşı bul

2016-11-29Kadıköy moda civarı


ayrıntı için tıkla...
2016-11-29Kadıköy moda civarı
kapatBu kışta dışarda kaldım.bayan ev arkadaşı arayan bayanlar kafa dengi saygılı olduğumuz sürece yanınıza gelebilirim
Kadıköy moda civarı
izmirde öğrenci ev arkadaşı ilanı

2016-11-28kadıköy ev arkadaşı


ayrıntı için tıkla...
2016-11-28kadıköy ev arkadaşı
kapatsöğütlüçeşme metrobüse 2 dk uzaklıkta 2 bayan 1 kedi yanına 1 bayan ev arkadaşı arıyoruz. [email protected]
kadıköy ev arkadaşı
kiralık oda ilanı
2016-11-11Room for erasmus student in Kadıköy Yeldeğirmeni
kapatLocation: Taşlıbayır sokak yeldeğirmeni rasimpaşa mahallesi, 3 minutes by walking to marmaray/metro 10 minutes by walking to metrobus sation 10 minutes by walking to ferry quay
2 minutes by walking to public bus and dolmuş station
I am one person at home and my home has 3 rooms so i should find a new friend to share house rent.

My flat is on 3th floor has 3 rooms one bathroom which is a little bit old and one kitchen which is a little bit small but room is not small and has a good view of trees
Price: 300 Eur FOR RENT include all bills ( internet , gas , water , electricty ) and the house is always hot in winter.
Contact info: [email protected]


Room for erasmus student in Kadıköy Yeldeğirmeni
itü ev arkadaşı ilanı

2016-10-30900 tl kadıköy only famale


ayrıntı için tıkla...
2016-10-30900 tl kadıköy only famale
kapatKadiköy 900 TL
Hello guys!
We Are looking a famale roommate for our 3+1 home in Kuyubaşı between Marmara universty. Rent is 900 Türkish liras all bills included. The room is 40 m2 and has a balcony. Minibus way is 1 minute to wAlk. Kadikoy boğa is 15 minutes to wAlk. Taksim minibuses Are 1 minute from hause and Söğütlüçeşme metrobüs station is 5 minutes to wAlk . Contact
900 tl kadıköy only famale
istanbulda ev arkadaşı bul
2016-10-26Kadıköy/Rasimpaşa 3. ev arkadaşı
kapatMerhabalar, evimize 3. ev arkadaşı arıyoruz. Ev oldukça merkezi konumdadır. İlgilenen arkadaşlar : [email protected]
Kadıköy/Rasimpaşa 3. ev arkadaşı
ev arkadaşı ilanı
2016-10-25room for erasmus student in Kadıköy Ziverbey
kapatwe are 3 student at home and our home has 4 rooms so we should find a new friend to share our house rent. Urgent!
room for erasmus student in Kadıköy Ziverbey
ankarada ev arkadaşı ilanı
2016-10-25We are looking for roomate in Kadıköy Moda
kapat2435 years old.
Clean
The apartmant is 4 room
We rent a room which is 17m big.
We do art works
We are 2 guy and 1 girl live.
We are looking female
The apatnent have the see view
1100 tl is rent
We are looking for roomate in Kadıköy Moda
ev arkadaşı ilanı
2016-08-25rent a room center of kadıköy
kapatthe flat is walking distange rıhtım 34 minutes. full furnished and 250euro. bills included. we are 2 female. our prioriry female :) see u.. [email protected]
rent a room center of kadıköy
öğrenci ev arkadaşı
2016-08-23üsküdar-zeynepkamil-kadıköy arası bayan ev arakdaşı
kapatmerhabalar , ben kadıköy belediyesinde yönetici asistanıyım ayrıca üsküdar üniversitesinde 2.lisans öğretimimi tamamlıyorum ,
üniversitenin giderlerinden ötürü ev arkadaşı almaya karar verdim , evim yürüyerek zeynep kamile 4 dk üsküdar marmaraya 13 dk
otübüsle kadıköye 15 dk , şahisi araçla hepsi yarıyarıya daha az zaman alır, anlayacagınız konum olarak iyidir. deniz manzaralı teras vardır ev 1+1dir ,full eşyalıdır.
faturalar hariç 550 lira kira , ayrıca nasıl anlaşılırsa anlaşılsın ben belirtim öncelikle art niyetli değilim ama erkek istemiyorum anlaşamıyorum çünkü
bayan olması tercihim öncesinde tanımak isterse bi kaç günde tanıyabildigi kadar tanır
üsküdar-zeynepkamil-kadıköy arası bayan ev arakdaşı
bursada ev arkadaşı

2016-08-21kadıköyde ev arkadaşı


ayrıntı için tıkla...
2016-08-21kadıköyde ev arkadaşı
kapatyeldeğirmenindeki 2+1 evime ev arkadaşı aramaktayım.çalışan ya da öğrenci kirayı aksatmayacak,eve özen göstereceklere duyrulur. gelecek olan için kira 800 + faturalar. evde bir de kedim mevcut
kadıköyde ev arkadaşı
odtü ev arkadaşı ilanı
2016-08-16kadıköy-istanbul-only females
kapatkadıköy yeldeğirmenimdeki evimdeki odamı kiralıyorum. sadece kadınlar. 750 tl
[email protected]
kadıköy-istanbul-only females
bayan ev arkadaşı ilanı

2016-08-15kadıköyde ev arkadaşı


ayrıntı için tıkla...
2016-08-15kadıköyde ev arkadaşı
kapatyeldeğirmenindeki 2+1 evime ev arkadaşı arıyorum.kira 800+faturalar evde bir adet kedi bulunmaktadır.gelmek isteyen eylülden itibaren taşınabilir
kadıköyde ev arkadaşı
Ev arkadaşı ilanı ekle!

* ev akadaşı ilanı dışındaki ilanlanlar silinecektir!
* üst üste atılan kopya ilanlanlar silinecektir!
* telefon numaranizi PAYLASMAYIN, eposta adresiniziden iletisim kurun!

kapat

Anasayfa | Facebook Fan Page | twitter | Kullanım şartları | Gizlilik | Yardim | İletişim


izmir ev arkadaşı | ankara ev arkadaşı | bornova ev arkadaşı | istanbul ev arkadaşı | bursa ev arkadaşı | konya ev arkadaşı | antalya ev arkadaşı | samsun ev arkadaşı | adana ev arkadaşı |